2008. augusztus 11., hétfő

A 2008 Aug. 8-10.-i Kurultajról

Hát, véget ért a Kurultaj!

Legalábbis, ami a "hivatalos" részét illeti.


Sok minden történt, és bár én csak a vasárnapi napon voltam ott, olyan útravalót kaptunk ott, ami nem lehet elfelejteni! Még írok róla hamarosan, de egyelőre még magamban is fel kell dolgozni.

Készítettem képeket, és videofelvételeket is, amiből a fontosabbakat szeretném ide is feltenni.

Addig is annyit elmondhatok, hogy a szervezők tervei szerint lesz folytatás! Jövőre Kazakisztánban, és 2010-ben újra itt, Magyarországon. :)


Néhány interneten elérhető hír az eseményekről: (kattints az aláhúzott sorokra!)

Tanyavilág
Felvidék Ma
Fesztiválkalauz
Magyar Nemzet Online
2008. augusztus 9.
Polgár info > Írd be a keresőbe: Kurultaj és hogy: madjar
Több cikk is elérhető!


Szeretgom, fórum
Szent Korona Rádió

Médiavisszhang: (részlet a Szent Korona Rádió fenti cikkéből)
"A Falcon Film egy két és fél órás egész estét betöltő dokumentumfilmet készít a testvéri találkozásról. A rendezvényen forgat majd a Csillagösvényen című filmsorozat 3. részét előkészítő forgatócsoport, jelen lesz az M-1, az Echo TV, a Duna TV, a Hír TV forgatócsoportja, a KTV, a Pannónia TV, a Zenit TV, 19 körzeti TV munkatársai, a Lánchíd Rádió, a Calypso 93,6 és a Civil Rádió és természetesen a Szent Korona Rádió is."

(Mielőtt bárki is belemagyarázna valamit, hogy miért pont ezeket a forrásokat emeltem ki... Egyszerűen azért, mert ezek írtak érdemleges információkat a Kurultaj-ról.)

A mai Metro újság pl. két szerintük érdekes képet közölt, olyan szöveggel, amiből csak éppen a lényeget nem tudja meg az olvasó: Hogy miért is jött létre ez a találkozó, kik vettek részt rajta és milyen fontosabb események zajlottak. Hogy a többiről már ne is beszéljünk!


És a fő forrás természetesen ezután is a www.kurultaj.hu

Nincsenek megjegyzések: